Defigners.

Een kleine letter maakt een groot verschil.

Niet alleen een grappig woordmerk, maar een visie. We definiëren belangrijke ontwerpvragen en werken samen met de klant naar een oplossing. Dit betekent dat we kritisch zijn. Heel kritisch. We zetten eerst een stap terug om een stap vooruit te kunnen zetten. Zodat wij zelf overtuigd zijn van de oplossing. 

 

Een team van uiteenlopende UX experts

Het team van Defigners bestaat momenteel uit 4 UX designers met uiteenlopende specialisaties. In 2011 staken David Hutten en Vincent Wielders hun koppen bijelkaar om naast hun studie grafische opdrachten aan te nemen en te werken aan hun visie; slimme grafische concepten te ontwikkelen. De naam 'Defigners' werd geboren.

In januari 2015, nadat het duo afstudeerde als media designers, besloten zij deze visie extra kracht bij te zetten. Gevestigd in de Vrije Wolf (een verzameling creatieve bureau's in de oude gevangenis van Utrecht) groeiden ze al snel uit tot een gezond bedrijf. Het duurde niet lang voordat mede UX designer Koen de Graaf en webdeveloper Robbert Lokhorst zich aansloten bij het duo. 

 

David Hutten
Creatief Partner

Met zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid laat David geen vraag ongesteld. Als kritisch denker en interaction designer is hij constant opzoek naar een gebruiksvriendelijk en functioneel ontwerp. Het gaat namelijk allang niet meer om het mooiste plaatje.

Vincent Wielders
Creatief Partner

Vincent heeft een voorliefde voor een helder ontwerp en een no-nonsense communicatie. Als UX designer en part-time theoreticus, speelt hij met de grenzen van opdrachten, om deze naar nieuwe hoogtes te tillen. Functioneel ontwerp, patterns en datavisualisatie zijn zijn expertises.

Koen de Graaf
UX Designer

Ingewikkelde stof begrijpelijk maken met illustratieve communicatie. Koen verdiept zich als geen ander in zijn doelgroep en werkt tot in de kleinste details aan een optimale gebruikerservaring.

Robbert Lokhorst
Webdeveloper

De techneut met sterke communicatie. Robbert is een WordPress specialist die conceptueel meedenkt en het proces aanvult met scherpe inzichten en ideeën. Door zijn onuitputtelijke drijfveer weet hij elk complex systeem te laten functioneren.

Stagelopen bij Defigners?

Wij zijn altijd op zoek naar een stagiair(e) die samen met ons aan de slag wil als ontwerpguru, UX designer of webdesigner. Je werkt tijdens deze periode aan verschillende grote en kleine UX georiënteerde projecten en ontwerpen. Wij zoeken iemand met een goed gevoel voor ontwerp en een frisse kijk op interactiedesign. Iemand die zowel offline als online op de hoogte is van de laatste trends en lastige vragen durft te stellen.

In ruil daarvoor kun je onderdeel zijn van een jong en flexibel designers team. Wij hebben een ruime studio in de Vrije Wolf, een leegstaande gevangenis in Utrecht boordevol met soortgelijke start-ups. Een unieke kans om tijdens je studie de juiste connecties te maken.

Wil je meer weten over stage lopen bij Defigners? 

[unex_ce_button id="content_3ghapqz7l" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="info@defigners.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Mail ons[/ce_button]