Defigners.

Een kleine letter maakt een groot verschil.

Niet alleen een grappig woordmerk, maar een visie. We definiëren belangrijke ontwerpvragen en werken samen met de klant naar een oplossing. Dit betekent dat we kritisch zijn. Heel kritisch. We zetten eerst een stap terug om een stap vooruit te kunnen zetten. Zodat wij zelf overtuigd zijn van de oplossing. 

 

Een team van uiteenlopende UX experts

Het team van Defigners bestaat momenteel uit 4 designers met uiteenlopende specialisaties. Samen richten wij ons op het mede-ontwikkelen van start-up/scale-up concepten in de digitale wereld. Zo zijn wij de juiste partner voor het ontwikkelen van alles wat komt kijken bij het lanceren van een succesvol product. 

BRANDING

Een strakke identiteit is waarmee jouw product of dienst van de grond komt

USER INTERFACE

Een moderne en goed werkende interface wekt vertrouwen 

USER EXPERIENCE

Een product gebouwd uit gebruikersdata vergroot de kans op succes

Vincent Wielders
Creatief Partner

Een helder ontwerp en een no-nonsense communicatie. Als UX designer en part-time theoreticus, speelt hij met de grenzen van opdrachten, om deze naar nieuwe hoogtes te tillen. Functioneel ontwerp, patterns en datavisualisatie zijn zijn expertises.

Koen de Graaf
UX Designer

Ingewikkelde stof begrijpelijk maken met illustratieve communicatie. Koen verdiept zich als geen ander in zijn doelgroep en werkt tot in de kleinste details aan een optimale gebruikerservaring.

Robbert Lokhorst
Webdeveloper

De techneut met sterke communicatie. Robbert is een WordPress specialist die conceptueel meedenkt en het proces aanvult met scherpe inzichten en ideeën. Door zijn onuitputtelijke drijfveer weet hij elk complex systeem te laten functioneren.

Heb je een UX of design uitdaging?

Laat het ons weten. Je kunt ook bellen, of doe eens gek en stuur een whatsappje naar: +31 (0) 646052490 

[unex_ce_button id="content_1pliw6oq0,column_content_jcmj99tsm" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#eceef3" button_padding="8px 20px 8px 20px" button_border_width="1px" button_border_color="#000000" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="mailto:info@defigners.nl" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Mail ons[/ce_button]