Een hypotheek die bij je past

Hypotheken zijn er in verschillende vormen en maten. Voor investeerders en jonge gezinnen.
Hoe creëren we een identiteit waarmee de gehele doelgroep zich aangesproken voelt?

Uniek in de markt

Eenvoudig en snel een advies aanvragen voor je hypotheek. Dat is waar Hypotheekrente om draait. Door het reduceren van formulieren en beeldend vertalen van lastige begrippen hebben we een toegankelijke thuisbasis weten te creëren om je te oriënteren in de woningmarkt. Daarbij een iconische uitstraling met een uniek en herkenbaar kleurenpalet.

defigners_hypotheken_webdesigndefigners_hypotheken_webdesign

Toegankelijkheid

De complexiteit van hypotheken verpakken in een heldere en illustratieve taal. Zo willen wij mensen een handje helpen met het vinden van een geschikte hypotheek. De kunst van het weglaten heeft de weg van eindeloze oriëntatie naar een persoonlijk hypotheekadvies verkort.

defigners_icons_uxdefigners_icons_ux

Het proces

Een hypotheek kunnen afsluiten met alle tools die je nodig hebt. Wat resulteert in een eerlijk advies met realistische cijfers. Dit is niet zomaar mogelijk zonder je te verdiepen in de ingewikkelde theorie van hypotheken. Samen met een hypotheekadviseur van hypotheekrente.nl zelf zijn we daarom hand in hand gaan ontwerpen. Van wireframe naar uiteindelijk product. Daarbij was de uitdaging om gedurende het proces het doel van de website scherp in het oog te houden.

Een do-it-yourself hypotheken tool die voor iedereen is.