Peppered

Whitelabel CMS voor theaters

 

Als theater of filmhuis in Nederland wil je zorgeloos gebruik kunnen maken van een flexibel en stabiel ticketplatform die met de behoeftes van je organisatie meegroeit. Peppered is een uitgebreid CMS platform die zich op deze vraag focust. Samen met GRRR ontwierpen wij een nieuw white-label interface die zicht focust op de bestelflow van theater- en filmtickets.

Flexibel en mobile-first

Voor ons was het belangrijk dat ondanks de flexibiliteit van het whitelabel, kwaliteit altijd de boventoon zou blijven voeren. Door kleine producten in een card-layout te verpakken zou elk theater eenvoudig zijn eigen styling kunnen toepassen als laag op een degelijke en uniforme basis. Hiermee zorgden we ervoor dat huisstijl elementen niet zouden botsen met een goede basis layout en interactie. 

 

De flexibiliteit van de ontworpen UI zit hem in de mogelijkheid tot persoonlijke branding. Zo hebben we voor iedere pattern 3 alternatieven ontworpen waaruit gekozen kan worden. Verdere customisatie zit in kleur, vorm en interactie. De komende maanden wordt dit platform uitgerold over meerdere grote theaters en filmhuizen waardoor we honderden variaties gaan zien in layout en verschijning. 

Heb jij een project voor ons? Neem contact met ons op.

[unex_ce_button id="content_mw4ai1m35" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.semplicelabs.com" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Mail ons[/ce_button]