De uitdaging

Op internet is ongelofelijk veel informatie te vinden over lokale bedrijven. Maar om alles te vinden en in kaart te brengen kost veel tijd. Trustoo heeft dit voor hun bezoekers in kaart gebracht. Zo kunnen ze eenvoudig en snel offertes aanvragen bij de beste lokale dienstverleners. Aan Defigners is gevraagd de gebruikservaring te optimaliseren en aanvraag-barrières te laten verdwijnen.

Het resultaat

In samenwerking met Trustoo ontwikkelde we een volledig nieuwe ervaring en huisstijl. Een die vertrouwen en transparantie uitstraalt en het makkelijk maakt om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Identiteit en website update

Snel en eenvoudig

Het merendeel van de bezoekers zoekt naar een professional via mobiel. Om het mensen zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we het aanvraagproces in drie stappen verpakt die ook op mobiel eenvoudig te doorlopen en te begrijpen zijn.

Mobile first ontwerp Trustoo aanmeld wizard

Van 8 naar 23 diensten

Sinds de lancering van de nieuwe Trustoo website zijn ze enorm gegroeid in aanbod. Voor elke nieuwe dienst leveren we natuurlijk een bijpassende illustratie aan om coherentie in de identiteit te bewaken.

1 1