Little Chicken 🤝Defigners

Little Chicken Game Company

Branding

Wij hebben een zacht hart voor games. Net als Little Chicken. Innovatieve serious games zijn hun expertise. Daarmee zet Little Chicken zijn games niet alleen in als instrument om plezier te creëren, maar juist om van spelen en plezier een instrument te maken.


Het proces

Wij zorgden ervoor dat de website van Little Chicken op deze visie aansloot. Kijkend naar de games welke Little Chicken maakt, hebben wij een kleurrijke en illustratieve website ontwikkeld die net als hun games dezelfde liefde en aandacht overbrengt naar de gebruiker.

Kennis delen

Voor Little Chicken is niet alleen belangrijk om eigen werk te laten zien. Door hun jarenlange ervaring als gamedesigners heeft het team een hoop tips en tricks verzameld die in uitgebreide blogposts op de website naar de wereld kenbaar gemaakt worden. Zo dient de website tevens als een kennisblog voor startende en ervaren gamedesigners. Naast de kleurrijke processen en visuele portfolio items is daarom ruimte gemaakt voor het delen van kennis in uitgebreide blogposts.