Peppered 🤝Defigners

Het nieuwe online theater

App | Branding | UX

Als theater of filmhuis in Nederland wil je zorgeloos gebruik kunnen maken van een flexibel en stabiel ticketplatform die met de behoeftes van je organisatie meegroeit. Peppered is een uitgebreid CMS platform die zich op deze vraag focust. Samen met GRRR ontwierpen wij een nieuw white-label interface voor het Peppered theater platform.

Whitelabel CMS voor theaters

Het ontwerpen van een white-label design komt met unieke uitdagingen die bij een doorsnee website niet voorkomen. Zogenaamde ‘edge-cases’ die een CMS systeem zoals deze beproeven, flexibel aan te passen layout- en stylingmogelijkheden en unieke branding componenten voor elk individueel theater. Uitdagingen die wij door onze UX achtergrond wisten te tackelen.

1 1

Behouden van variatie

Het was een van de uitdagingen om zoveel mogelijk variatie te behouden in hoe het systeem er uit kan zien. Zodat elk theater ongeacht het systeem een eigen look and feel zou hebben. Daarom maakten we voor elk onderdeel verschillende visuele varianten.

Flexibel en mobile-first

Voor ons was naast een veelzijdige customisatie, een goede bereikbaarheid een belangrijk doel. Daarom is ons design volledig gefocust op mobiel en tablet. Zonder daarbij in te leveren op de informatieve waarde.

Peppered iPhone UX screens

Het nieuwe Peppered platform is momenteel nog in ontwikkeling en zal de komende tijd langzaam het oude vervangen.

Tot die tijd werken we ook aan andere whitelabel systemen

Kunnen we jou ergens bij helpen?

Neem contact met ons op